DNY COACHING
Coaching voor bedrijven


Wie zijn wij?

Wij zijn twee ambitieuze coaches met enorm veel passie voor het helpen van anderen met het behalen van zijn/haar persoonlijke doelen. Gezamelijk hebben wij al een heel aantal jaren ervaring met het begeleiden van een heel breed scala aan mensen. Door onze gedrevenheid om constant up to date te blijven met ontwikkelingen in ons vakgebied proberen wij constant de kwaliteit van onze diensten te vergroten en zijn onze werkmethodes altijd onderbouwt volgens de acuele evidentie. Wil je meer te weten komen over de coaches? Klik dan de link hieronder


Meet the coaches


 Lezingen

Lezingen op het gebied van gezondheid, voeding, sport en lifestyle. Ook hier geldt: Het onderwerp van de lezingen is afhankelijk van de hulpvraag van de werkgever, dit om het praktisch toepasbaar en persoonlijk te maken.

 


 

Coaching

Samen met de werknemer gaan wij aan de slag om doelen te stellen en hierbij bieden wij de juiste tools aan om deze ook daadwerkelijk te behalen. Voor elk persoon wordt er gekeken welke tools er nodig zijn, geen vooraf gemaakte programma's, voedingsschema's of  behandelplannen maar een aangepaste werkmethode op elke individu. 

Overige diensten

Buiten coaching en lezingen bieden we ook andere diensten aan die de gezondheid van uw werknemers zal bevorderen. Voor meer informatie over deze diensten kunt u contact opnemen.

CONTACT